Home - Projectinrichting

projectinrichting afmeten

Projectinrichting

Wij zijn van mening dat leef- en werkomgeving onlosmakelijk verbonden zijn met hoe wij ons in het dagelijks leven bewegen en voelen. Dat houdt niet op bij vorm en kleur maar werkt ook door in zaken zoals ergonomie en functionaliteit.

Om deze reden creëren wij al onze inrichtingen op basis van de bestaande ruimte met gevoel voor detail. Met onze ontwerpers kunnen wij al uw wensen en ideeën realiseren.

Onze werkwijze

Bij SJ interieurs houden wij van duidelijke afspraken. Daarom hebben we onze werkwijze kort samengevat in onderstaande fases.

  1. Het in kaart brengen van uw visie en wensen (materiaalkeuze, kleuren etc. etc.), op basis hiervan bekijken we met elkaar hoe dit optimaal te realiseren is.
  2. Aan de hand van hetgeen eerder besproken is maken we een schetsmatig eerste ontwerp.
  3. Zodra het ontwerp concreet is stellen wij vrijblijvend een offerte voor u op.
  4. Als alles naar tevredenheid is maken wij een definitief ontwerp en stemmen dit met u af. Ten slotte maken wij in overleg een planning en kunnen wij de materialen gaan bestellen.
  5. Volgens afspraak plaatsen wij het interieur op locatie of leveren de meubelstukken af. Samen inspecteren we dan het eindresultaat zodat wij zeker weten dat alles naar wens is.